Bezorg je bezoekers de ultieme ervaring

Naast een uniek grafisch ontwerp dient een succesvolle website heel wat andere essentiële bestanddelen te bevatten om goed te kunnen scoren. Uiteindelijk is dit je virtuele uithangbord om potentiële klanten te verleiden zodat ze voor jouw product of firma kiezen. Wij zorgen ervoor dat je website doeltreffend is, dat je bezoekers een voortreffelijke online ervaring hebben en dat je website zonder twijfel zal renderen.

Ingrediënten voor een succesvolle website :

  • Sterke copywriting: goed geschreven content is onmisbaar
  • Aantrekkelijk en professioneel design
  • Gebruiksgemak : een duidelijke structuur, simpele navigatie, makkelijk leesbare tekst, …
  • Responsive : website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten (smartphone, tablet)
  • Efficiënte online marketing

Waarom Responsive ?

Het internetgebruik op mobiel apparaten, zoals aan smartphone of tablet, is de afgelopen jaren sterk gestegen vooral dank zij de snellere 3G/4G verbindingen die het toelaten om aan een aangename snelheid mobiel te surfen. Via Google Analytics kan je perfect nagaan hoeveel mensen er via een mobiel apparaat surfen op je website en dit kan al makkelijk oplopen tot 30% van je totale bezoekers. Niet alleen Google maar ook wijzelf hechten veel belang aan het gebruiksgemak van mobiele gebruikers. Een oudere website gaan gewoon alles proportioneel schalen op je smartphone en zorgt er enkel voor dat de website in de breedte op je scherm past. Dit resulteert meestal tot onleesbare tekst waardoor je continue dient in te zoomen en te swipen van links naar rechts om toch maar te kunnen lezen wat er op de website staat. Niet echt ideaal.

Bij een responsive design zal de schermlayout zich aanpassen aan je schermresolutie, je apparaat of de oriëntatie van je scherm . Alle elementen op de pagina zullen zich op zo’n manier verschuiven dat alles goed leesbaar wordt, op eender welk toestel dat je gebruikt. Is jouw website nog niet responsive maar je bent van plan er werk van maken ? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren !

Is uw website makkelijk leesbaar op uw smartphone of tablet ?

Indien niet, dan kunnen wij daar voor zorgen. Contacteer ons voor meer info.