Vanaf het begin de juiste koers varen

Ben je een startende firma, dan weet je waarschijnlijk al dat daar heel veel komt bij kijken. Vooraf dien je heel wat te regelen, maar eenmaal je begonnen bent zal er ongetwijfeld nog veel meer op je afkomen. Focus daarom vooral op de kerntaken om je firma tot een succes te maken.

Als je opstart is het belangrijk om al vanaf het begin een sterke boodschap mee te geven. Meestal begint dit met een mooi logo en een duidelijke huisstijl, die je dan verder doortrekt naar brochures of flyers die de klant warm moeten maken om voor jouw product of dienst te kiezen. Maar vergeet vast en zeker niet om een sterke website te ontwikkelen voorzien van een responsive design.

Ga niet zomaar in zee met de goedkoopste webdeveloper of laat je niet verleiden om zelf je logo of brochure te maken. Werk samen met een betrouwbare partner die je hierbij kan assisteren. Ziet uw communicatie er niet professioneel uit ? Dan krijgt uw imago ongetwijfeld een flinke deuk.

 

Wat heb je zeker nodig bij de opstart van je nieuwe zaak ?

 

Statuz biedt professionele marketingservices aan die passen binnen ieders budget.

Net opgestart en op zoek  naar een creatieve partner die je kan assisteren bij het uitwerken van je promotionele taken zoals je logo & huisstijl, een mooie brochure of een nieuwe website ?

contacteer ons voor meer info