IJsboerke, Al meer dan 80 jaar een gevestigde waarde en een sterk en geliefd merk waarmee waarschijnlijk ook jij opgroeide. Dit authentieke Belgische merk werkt zo veel mogelijk volgens het principe “Voor ons en door ons”. Om een uitstekende kwaliteit te kunnen bieden waarop u kan vertrouwen, werkt IJsboerke het liefst met Belgische ingrediënten. IJsboerke producten worden met verse Belgische room van de boeren van bij ons gemaakt. Daarnaast maken ze uitsluitend gebruik van Belgische chocolade en suiker. Plezier van hier !

Ontwikkelen flyers

Voor het IJSBOERKE heeft STATUZ reeds tal van flyers mogen ontwikkelen, in lijn met de huidige branding-stijl. Het Tricolore ijsje kreeg een duivels ontwerp, de Tartufo en de PannaCotta dienden op een stijlvolle manier te worden gepresenteerd en voor de kleintjes …het Panda ijsje.

Ontwerp bedrukking trailer

Voor IJSBOERKE heeft Statuz een nieuw ontwerp mogen ontwikkelen waar zowel het IJSBOERKE als JACQUES chocolade in de kijker worden gezet. Beide smaakvolle merken zijn reeds lange tijd een gevestigde waarde op de Belgische markt waar we als Belg best trots op mogen zijn. “Plezier van hier” legt extra de nadruk op het Belgische karakter van deze producten.