Let’s meet first !

Laten we beginnen met elkaar wat beter te leren kennen. Naast het toelichten van onze diensten is het voor ons vooral belangrijk om zo veel mogelijk informatie in te winnen over uw firma, producten en diensten, zodat wij de juiste sfeer kunnen opsnuiven. Zo kunnen we samen met u in de juiste richting meedenken.

Heeft u een bepaald project in gedachten ? Een nieuwe website of misschien een nieuwe brochure ? Dan willen wij u hierbij graag assisteren. Wij komen vrijblijvend bij u langs om naar uw verhaal te luisteren !

Voor bedrijven met een kleiner marketingbudget of bedrijven die liever hun marketingactiviteiten uitbesteden aan een one-stop-partner bieden wij ook een samenwerkingsmodel aan onder vorm van “co-sourcing”. Een marketingexpert die enkele dagen per maand uw team kracht komt bijzetten.  Klik hieronder voor meer info.

Projectbasis

Enkel een nieuwe website of brochure nodig ? Dat kan !

Samenwerken op Projectbasis

Op zoek naar een nieuwe website, een mooie brochure of een SEO analyse van uw website ? Dat kan allemaal ! Wij nemen uw project met de grootste zorg in handen.

Co-sourcing

Versterk je team met onze ervaring

Co-sourcing

Nauwer samenwerken voor nog betere resultaten ! Voor enkele dagen per maand komen we jouw team versterken.

meer info

STATUZ werkt volgens beide systemen.  Voor firma’s die hun marketingactiviteiten een extra BOOST willen geven raden we aan om een Co-sourcing agreement te overwegen.

contacteer ons voor meer info