Al meer dan 25 jaar wordt GEMACO internationaal beschouwd als één van de meest gespecialiseerde toeleveranciers van piping materiaal in corrosiebestendig austenitic roestvrij staal, nikkel legeringen en roestvrij staalgeschikt voor hoge temperaturen.  Gemaco is gevestigd in Herstal, nabij Luik en beschikt over een strategische stock bestaande uit buizen, flenzen, fittingen, rond staf, platen alsook gesmede fittingen in urea en nitric acid materiaalvarianten. GEMACO biedt oplossingen aan een brede waaier van industrieën waaronder de kunstmest industrie, de chemische en petrochemische industrie, de waterontziltigsindustrie alsook de nucleaire industrie.

Rebranding

In 2015 werd GEMACO overgenomen door 2 van hun werknemers  (Martin Hardy & Muriel Merchiers) in samenwerking met de publieke investeerder Meusinvest. Een fris management met een unieke kijk op de markt heeft gezorgd voor enkele strategische beslissingen. Begin 2018 werd dan ook de stap genomen om GEMACO een frissere hedendaagse look te geven met een makkelijk herkenbare huisstijl, maar met behoud van de huiskleuren.

Voor Gemaco hebben we alle drukwerk onder handen genomen en voorzien van een nieuwe look.

Website

Voor GEMACO hebben we een nieuwe website ontwikkeld met heel wat functionaliteit en waar bijzonder veel aandacht werd besteed aan mobiele compatibiliteit. Denk maar aan grote tabellen waar je ook makkelijk door kan swipen op je smartphone of tablet, animaties en banners die zich aanpassen aan de resolutie, Interactieve kaart met email-link naar wereldwijde partners, …

Een snelle hosting, de juiste SEO strategie en verdere optimalisaties zorgen ervoor dat uw website goed zal scoren in zoekrobots. Wij streven voor niets minder dan een “grade A” in zowel Pingdom als GTMETRIX, online platforms die de effectieve snelheid van uw website meten.

BEZOEK DE WEBSITE

ICOONTJES & ANIMATIES OP MAAT VAN DE KLANT

Voor de klant werden een aantal minimalistische icoontjes uitgewerkt die het productgamma weerspiegelen. Ook werden er enkele geanimeerde mini-animaties aangemaakt zoals u hierboven kan zien.  Deze icoontjes kunnen door de klant ook gebruikt worden in toekomstige literatuur of presentaties.