Het Atheneum van Brasschaat is een ASO-school, met een brede eerste graad, die staat voor Kennis met Karakter! Leerlingen van het Atheneum worden voorbereid op succes in het hoger onderwijs. Naast een uitgebreid aanbod aan studierichtingen geeft de school gepersonaliseerd advies op maat. Via projecten, gevarieerde uitstappen en lessen integreren het Atheneum kennis en praktijk, met behulp van moderne mediatechnieken. Op die manier ontwikkelen de leerlingen studiemotivatie en meer leerplezier.

Webdesign

Voor het Atheneum heeft STATUZ een full-responsive website ontwikkeld met behoud van de originele huiskleuren maar met een modern hedendaags design. Frisse kleuren, makkelijk leesbare tekst en een duidelijke stuctuur. De website is bovendien geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele toestellen zoals tablets en smartphones.

Een snelle hosting, de juiste SEO strategie en verdere optimalisaties zorgen ervoor dat uw website goed zal scoren in zoekrobots. Wij streven voor niets minder dan een “grade A” in zowel Pingdom als GTMETRIX, online platforms die de effectieve snelheid van uw website meten.

BEZOEK DE WEBSITE

Logo & Huisstijl

Ontwerp van een modern nieuw logo in lijn met de huiskleuren van het Atheneum van Brasschaat.

MEER INFO